Estetică dentară

Zâmbetul face parte din primele aspecte remarcate la o persoană, astfel încât avem posibilitatea de a transforma dinţii frumoşi într-o carte de vizită de succes.

Îndepărtarea plăcii bacteriene şi a petelor (periaj)

Detartraj supragingival şi subgingival

Albire dentară în cabinetul stomatologic

Albire dentară la domiciliu

Faţetare dentară


Coroane dentare ceramică


Obturaţii de culoarea dinţilor

Bijuterii dentare

Albirea dentară este o procedură terapeutică de îndepărtare a petelor dentare ale dinţilor îngălbeniţi, care poate fi aplicată asupra dinţilor vitali care au o structură nedeteriorată. Noile materiale şi tehnologii disponibile ne ajută mult în crearea unui zâmbet mai alb. Albirea dentară necesită una sau 2-3 şedinţe, în funcţie de nuanţa de la care se porneşte albirea. Procedeul constă în aplicarea unui gel activ pe suprafaţa dintelui şi activarea acestuia cu lumină UV timp de 30-40 minute. După 2-3 şedinţe de albire este necesară o şedinţă de fluorizare a smalţului, acesta devenind uşor sensibil după aceste proceduri.

După şedinţele de albire pacientul va evita băuturile colorate şi acidulate.

Faţetele dentare sunt practic jumătăţi de coroană care înlocuiesc smalţul îndepărtat de pe faţa anterioară a dinţilor frontali, fără a fi necesară devitalizarea dintelui, fiind mai rezistente din punct de vedere mecanic.
Faţetele dentare pot fi de ceramică sau compozit, ce necesită o preparare minim invaziv a smalţului dentar (faţa externă) şi aplicarea unor foiţe subţiri (0.4-0.7 mm) pe suprafaţa dintelui cu cimenturi speciale.

Faţetele ceramice sunt remedii eficiente pentru dinţii tociţi, sparţi, spaţiaţi, pătaţi sau înghesuiţi. Dinţii dumneavoastră vor avea culoarea, dimensiunea şi forma dorită cu un sacrificiu minim de substanţă dentară. Efecte spectaculoase pot fi obţinute în doar 2 şedinţe de tratament.

Ceramica pe zirconiu este materialul de elecţie ales pentru realizarea coroanelor dentare atât în zona frontală cât şi în zona laterală datorită biocompatibilităţii superioare, precum şi a calităţilor fizice şi estetice excelente. Zirconiul are cel mai bun efect din punct de vedere estetic, lumina reflectată de o coroană de zirconiu fiind la fel ca la un dinte natural.

Toate manoperele de cosmetică dentară se pot realiza în clinica noastră, dându-vă astfel din nou încredere în zâmbetul dumneavoastră.

Cosmetic Composite White Fillings
from
$65.00

Health Programme aimed at kids and young people. This will include a dental check-up, diet advice and brushing advice.

Tooth Whitening
from
$7.00

Your child will receive a complimentary goody bag containing tooth brush, paste and gifts.